WORKSHOP & EVENEMANG

Jag leder Workshops och coachar i Meditation & Medial utveckling på begäran.

På vardagar mellan 10-16 & helger 11-17

Workshop 10-16, 11-17              1111:- / person

Cirkelträning 2 tim        444:-/ person  OBS! Arbetslösa, långtidssjukskrivna och pensionärer 222:- 

Är du intresserad av att arrangera detta hemma hos dig med minst 4 och max 6 deltagare, som du bjuder in, är du med kostnadsfritt själv.

Maila mig om intresse finns.

                           Workshop och Evenemang
 
Meditation & Medial utveckling Steg 1 & 2

Välkommen till cirkelträning och workshops i Meditation & Medial utveckling där du coachas av Medium Kinadja.

Meditationen är viktig i utvecklandet av våra mediala förmågor där vi får till oss information både från vårt undermedvetna och vår omgivning men också det som ges till oss utanför vårt medvetna jag. Den hjälper oss att släppa prestationen och få kontakt med och utveckla vårt extrasensoriska system, eller våra "clairs".

De vanligaste är klart kännande, klart seende, klart hörande, men innefattar även t.ex. klart förutseende och klart vetande.

Som empat har du extra utvecklat extrasensoriskt system. Alla empater har inte Mediumförmågan utan kanske har andra förmågor såsom att kommunicera med kristaller, djur, växter, förnimmer medicinska åkommor, uppfattar högre dimensioner, psykometri, telepati, astral kanalisering (t.ex budskap eller healing som ges från t.ex. guider, änglar, gudinnor m.fl.)  Självklart kan de som har Mediumförmågan ha en eller flera av dessa förmågor med.

Därför inleds cirkelträning och workshops alltid med meditation.

Steg 1

Här fokuserar vi på psykometri då det är en av de förmågor som är lättast att utveckla därför att den finns rotad i vårt naturliga känselsinne och kopplat till klart kännande. Psykometri är förmågan att läsa av avtrycken på föremål, människor och platser. Det kan t.ex. vara personlighet, sinnesstämning och händelser.

Detta kommer ni att få göra på ett föremål en och en samt öva på psychic reading med olika hjälpmedel på varandra i grupp. För dig som kommit lite längre och vill ha fler utmaningar introduceras du till att göra detta utan hjälpmedel och på distans.

Ni kommer sedan med hjälp av Tarotkort öva på att fånga upp dåtid, nutid och erat ev. förutseende, två och två.

Steg 2

Om du är nyfiken på att utforska eller utveckla ditt Mediumskap eller är ett tränande Medium så är det mer fokus på länkning och kommunikation med andevärlden/ andra dimensioner i detta Steg.

Inför våra workshops renar jag alltid mig själv, platsen och deltagarna samt säkerställer att alla är öppna för healing med hjälp av SRT. 


Cirkelträningen Medium Kinadja anordnar mellan 11-13 på vardagarna erbjuds på Klinik Strömforsen i Oskarström.

Workshopen Medium Kinadja anordnar mellan 11-17 på helgerna erbjuds i Halmstad alt. Göteborg.

Min. 4 och max. 6 personer vid varje tillfälle.

Anmäler dig gör du genom att maila till:

mediumkinadja@gmail.com

Betalar gör du med Swish när du anmäler dig för att säkra din plats. Det går att återbetalas om jag måste lämna återbud eller om du har läkarintyg som styrker att du är sjuk eller om jag har en ersättare för din plats.


Hjärtligt välkommen och hoppas vi ses💜 Medium Kinadja             

   


                                                                                                           


   

 

Medium Kinadja
Alla rättigheter reserverade 2021
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!