OM MIG


Jag vill börja med att säga förlåt till alla ordmärkare ,icketänkare , korrekturläsare, legitimerade, oliktänkande och förstås besserwissers för mitt språk och stavning.( Jag har redan förlåtit dig ).Jag vill också säga TACK för att du hittat hit så jag får visa vem jag är och vad jag har att erbjuda.

Jag heter Kina och är 53 år. Den 12 mars 2021 föddes mitt alias Medium Kinadja. Jag har valt att "avpersonifiera mig"som Medium, dels för att det är viktigt för mig att skilja på arbete och privatliv men också för att jag är väldigt mån om min personliga och min familjs integritet.

Min mediala resa började som liten då jag kände tydlig närvaro av ickefysisk existens. Detta gjorde mig otroligt "spökrädd" och stängde av allt (så gott jag kunde). Redan som liten var jag en väldigt känslig och inkännande person eller så kanske jag blev det. Av att ständigt vara på vakt för att vara beredd att fly eller illa fäkta med en flodhäst i vardagsrummet... Av alla energimässiga angrepp som jag varken förstod eller kunde värja mig emot. Både fysiska och själsliga. Är uppväxt med ateistiska föräldrar och mitt liv har varit oreligiöst. Bad som liten ändå "Gud som haver barnen kär" när jag var mörkrädd och det gav mig tröst. Denna tidiga Gudskontakt  "ickedefinerade" har lett mig till min egen tro på "Gud". Och det har varit en resa för sig men går hand i hand med mitt mediumskap.                                              Som vuxen började jag med kurser i självkännedom ( bl.a. "Möt dig själv"  på Mullingstorps kursgård för Erling Ophaug enligt Bengt Sterns " Att må dåligt är en bra början"). Detta var otroligt omvälvande och hjälpte mig att släppa/omsätta mycket av det jag samlat på mig under barndomen som lett till sjukdom. Vändningen kom efter en djup depression när jag 39 år gammal gick på en medial demonstration och fick reda på att man kan utbilda sig till Medium. Genast besökte jag en storseans och Mediumet riktade sig till mig och gav information som ingen förutom jag och min man visste om. En väldigt känslig information med "vetskap" att det var ok med mig att förmedla den inför ett par hundra åskådare. Efter det jublade min själ och jag bara visste att jag skulle börja min själs resa! Detta ser jag som mitt uppvaknande i 4 dimensionen, den "osynliga" dimensionen där vi kan utveckla våra extrasensoriska sinnen. 

Från början gick jag några kurser i medial utveckling för att förstå det här med spöken och andevärlden. För att lära mig hantera vad som är mitt och andras och för att lära mig att kommunicera med andevärlden, så jag kunde be dom hålla avstånd och bara kommunicera när jag bad om det själv. Låter enkelt, eller hur?... Men även för personlig utveckling. Att bli tydligare och mer nyanserad i mitt sätt att kommunicera och uttrycka mig. Ganska snart insåg jag att det var mycket mer än så och jag bestämde mig för att gå hela vägen och bli andligt Medium. Jag insåg med tiden att alla Medium jobbar olika. Med olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och färdigheter blir vi både ett unikt filter som kan förmedla det vi valt att förmedla med vårt personliga/själsliga uttryck. Men självklart behövs träning, träning och åter träning för att komma dit. Då jag valt att bli ett andligt Medium har resan varit lång och krokig. Jag har förstått och fått lära mig att det finns mycket ansvar, etik och moral i det andliga mediumskapet. Att det handlar mycket om diplomati, fingertoppskänslan och förståelsen för hur/vad jag kommunicerar vidare som mottagaren vill och faktiskt kan ta till sig och omsätta. Ibland behövs inga ord utan mer en medveten närvaro för att verkligen kunna "se" och bekräfta någon där dom befinner sig, till att verkligen sätta ord på det som andevärlden vill förmedla helt ofiltrerat. Jag har sett mig själv som ett tränande Medium fram till 2021 då jag hittade mitt unika uttryck som jag nu vill hjälpa andra med.

Jag har gått 2 Diplomeringskurser till Medium, Spiritistiskt Mediumskap ( 2010-2014 )med Jörgen Gustafsson som mentor och Modernt Mediumskap(2021 ) med fokus på energiavläsning och kontakt med nära och kära på andra sidan. Jag har även gått ett antal helgkurser i medial utveckling sedan 2010 med inriktning bl.a. på Transmediumskap samt kursen "Englahealing" för Frank Haugen.

Parallellt med detta har jag jobbat med min andliga utveckling och utforskat olika dimensioner med hjälp av bl.a. Doreen Virtue, Diana Cooper, Tim Whild, Anna Svensson, Irenka Herbert, Goldenstarcode och Annias Ask. Så man kan säga att mitt Mediumskap är multidimensionellt då jag är öppen och bred i vad jag tar in i mitt mediala arbete och när jag intuitivt delar healing.

En del av mitt unika uttryck som Medium kommer genom att jag vaknade upp i högre hjärtats medvetande 2019. Här fann jag mitt sanna Jag. Det har varit en resa i sig som lett mig, genom kristallmedvetandet, kristus/sofiamedvetandet, maitreyamedvetandet och mahatmamedvetandet till att jag även 2023 vaknade upp i det gudomliga medvetandet. Här fann jag mitt sanna gudomliga Jag och aspekterna av denna Jag ÄR uppenbarar sig fortfarande. Innan jag vaknade upp i det gudomliga medvetandet fick jag uppleva väldigt starkt min gudomliga jordning. Detta skedde när jag deltog i en meditation på en båt i Nilen när jag just då befann mig i maitreyamedvetandet. Under denna resa har jag även fått uppleva mina kroppar och sinnen utanför den fysiska 3D kroppen. Dessa kroppar och sinnen renar, balanserar, helar och uppdaterar jag regelbundet och alltid innan jag tar emot en klient eller en grupp  klienter. Detta med hjälp av SRT ( Spirituell respons terapi, diplomerad i basic och advanced class), för att säkerställa att jag jobbar utifrån mitt högre Jag och för att vara en sån ren och klar kanal som möjligt för det som kommer genom mig till klienten. 

Det blev tydligt för mig tidigt att jag inte var som alla andra och detta blev även tydligt under mina mediumutbildningar. Deras "mallar" kändes både förlegade, begränsande och ofullständiga för mig men ändå en hyfsad grund vilket allt bygger på. ( Eller hur? ) Första gången jag mediterade blev jag ett träd och andra gången ( på min första mediumkurs jag gick )när vi i meditationen skulle sätta oss vid lägerelden för att typ hitta våran guide, kom en vit enhörning som heter Orion. När de andra typ hittade Indianer och faster Hilda med sin rutiga klänning och gråa krulliga hår som ville säga att hon älskade dem och är stolta över dom. Men trädet var ju grunden och Orion visade sig vara en aspekt av mig själv i Macrokosmos. Så det finns inget rätt eller fel. Bara det som funkar eller inte funkar för var och en. 

Den som söker sig till mig för att få hjälp bör ha kommit över det där stadiet där du behöver ha en exakt beskrivning av din släkting för att kunna ta till dig det du redan vet, eftersom du har hört det från 100 andra medium. Men verkar glömma det med en gång eftersom du måste höra det om och om igen. Du bör också tillhöra dem som vet att det inte finns någon quickfix utan är beredd att investera tid och engagemang att ta hand om det som du faktiskt har fått till dig och dessutom betalat för. Som också känner en längtan efter att bli ditt sanna Jag eller/och bli ditt sanna gudomliga Jag och kanske dessutom vill hitta den gudomliga planen för ditt liv och leva/uttrycka ditt högre syfte här på jorden?  

Om detta stämmer in på dig och din själ gör en dubbelvolt av glädje så är du välkommen att gå med i min grupp på Facebook som heter Golden diamond heart being. Där erbjuder jag mina följare, gruppmedlemmar och kunder kostnadsfritt den 1:a varje månad spirituell healing med hjälp av SRT med en efterföljande intuitivt kanaliserad meditation. Känner du att vi resonerar och du behöver mer hjälp är du välkommen att boka tid via mail.

Golden diamond heart being är ett tillstånd som uppstår när man vaknat upp i högre hjärtats medvetande. Mer om detta i gruppen och så klart välkommen!

https://www.facebook.com/share/wSCZAVqtrE9LAWXi/    Kommer du inte till gruppen via denna länk leta upp min Facebookprofil och bli min vän där så bjuder jag in dig till gruppen. Alternativt hittar du gruppen på min Facebooksida.

                                                                             Medium Kinadja  


Medium Kinadja
Alla rättigheter reserverade 2021
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!