OM MIG


Jag kallas för Kina och är 52 år. Den 12 mars 2021 föddes mitt alias Medium Kinadja. Jag har valt att "avpersonifiera mig"som Medium, dels för att det är viktigt för mig att skilja på arbete och privatliv men också för att jag är väldigt mån om min personliga och min familjs integritet.

Min mediala resa började som liten då jag kände tydlig närvaro av ickefysisk existens. Detta gjorde mig otroligt "spökrädd" och stängde av allt (så gott jag kunde). Redan som liten var jag en väldigt känslig och inkännande person eller så kanske jag blev det. Av att ständigt vara på vakt för att vara beredd att fly eller illa fäkta med en flodhäst i vardagsrummet... Av alla energimässiga angrepp som jag varken förstod eller kunde värja mig emot. Både fysiska och själsliga. Är uppväxt med ateistiska föräldrar och mitt liv har varit oreligiöst. Bad som liten ändå "Gud som haver barnen kär" när jag var mörkrädd och det gav mig tröst. Denna tidiga Gudskontakt  "ickedefinerade" har lett mig till min egen tro på "Gud". Och det har varit en resa för sig men går hand i hand med mitt mediumskap.                                              Som vuxen började jag med kurser i självkännedom ( bl.a. "Möt dig själv"  på Mullingstorps kursgård för Erling Ophaug enligt Bengt Sterns " Att må dåligt är en bra början"). Detta var otroligt omvälvande och hjälpte mig att släppa/omsätta mycket av det jag samlat på mig under barndomen som lett till sjukdom. Vändningen kom efter en djup depression när jag 39 år gammal gick på en medial demonstration och fick reda på att man kan utbilda sig till Medium. Genast besökte jag en storseans och Mediumet riktade sig till mig och gav information som ingen förutom jag och min man visste om. En väldigt känslig information med "vetskap" att det var ok med mig att förmedla den inför ett par hundra åskådare. Efter det jublade min själ och jag bara visste att jag skulle börja min själs resa! 

Från början gick jag några kurser i medial utveckling för att förstå det här med spöken och andevärlden. För att lära mig hantera vad som är mitt och andras och för att lära mig att kommunicera med andevärlden, så jag kunde be dom hålla avstånd och bara kommunicera när jag bad om det själv. Låter enkelt, eller hur?... Men även för personlig utveckling. Att bli tydligare och mer nyanserad i mitt sätt att kommunicera och uttrycka mig. Ganska snart insåg jag att det var mycket mer än så och jag bestämde mig för att gå hela vägen och bli andligt Medium. Jag insåg med tiden att alla Medium jobbar olika. Med olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och färdigheter blir vi både ett unikt filter som kan förmedla det vi valt att förmedla med vårt personliga/själsliga uttryck. Men självklart behövs träning, träning och åter träning för att komma dit. Då jag valt att bli ett andligt Medium har resan varit lång och krokig. Jag har förstått och fått lära mig att det finns mycket ansvar, etik och moral i det andliga mediumskapet. Att det handlar mycket om diplomati, fingertoppskänslan och förståelsen för hur/vad jag kommunicerar vidare som mottagaren vill och faktiskt kan ta till sig och omsätta. Ibland behövs inga ord utan mer en medveten närvaro för att verkligen kunna "se" och bekräfta någon där dom befinner sig, till att verkligen sätta ord på det som andevärlden vill förmedla helt ofiltrerat. Jag har sett mig själv som ett tränande Medium fram till 2021 då jag hittade mitt unika uttryck som jag nu vill hjälpa andra med.

Jag har gått 2 Diplomeringskurser till Medium, Spiritistiskt Mediumskap ( 2010-2014 )med Jörgen Gustafsson som mentor och Modernt Mediumskap(2021 ) med fokus på energiavläsning och kontakt med nära och kära på andra sidan. Jag har även gått ett antal helgkurser i medial utveckling sedan 2010 med inriktning bl.a. på Transmediumskap samt kursen "Englahealing" för Frank Haugen.

Parallellt med detta har jag jobbat med min andliga utveckling och utforskat olika dimensioner med hjälp av bl.a. Doreen Virtue, Diana Cooper, Tim Whild, Anna Svensson, Irenka Herbert, Goldenstarcode och Annias Ask. Så man kan säga att mitt Mediumskap är multidimensionellt då jag är öppen och bred i vad jag tar in i mitt mediala arbete och när jag intuitivt delar healing.

Jag förbereder mig alltid med hjälp av meditation och SRT (Spirituell respons terapi, diplomerad i basic och advanced class). Detta för att säkerställa att jag jobbar utifrån mitt Högre Jag, för att vara en sådan ren och klar kanal som möjligt för det som kommer genom mig till klienten/klienterna/deltagarna.


                                                                             ❤️Medium Kinadja❤️

 


Medium Kinadja
Alla rättigheter reserverade 2021
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!