Klientomdömen

Medium Kinadja har gjort en reading av mig där hennes tydlighet, omtanke och förmåga verkligen sken igenom hela vägen. Att kunna känna in och leverera budskap utan redskap med den tydlighet Medium Kinadja gjorde inledningsvis kräver både erfarenhet och fingertoppskänsla. Under sittningens gång använde hon även Tarotkort och hennes intuitiva tolkning och framförande av budskap var helt klockren. Jag känner mig så nöjd med det jag fick till mig och kan varmt rekommendera Medium Kinadja till vem som än behöver vägledning eller stöd.

-Anna Zetterberg-

Har just varit "klient" hos Medium Kinadja där hon gjorde en Medial sittning med mig. Hennes beskrivning av vem personen hon fått kontakt med och budskapen var tydliga och mycket detaljerade. Extra plus i kanten för att jag kunde få ställa frågor och fick svar på dem. Verkligen bra jobbat!

-Anna Zetterberg-


På min reading med Medium Kinadja fick jag kontakt med en oväntad vän från min barndom. Genom Medium Kinadja berättade hon om sin tragiska uppväxt vilket bekräftade mina aningar jag haft som liten. Jag fick så mycket bevis på att det verkligen var hon. Hade inte tänkt på henne på många år, då hon fick bo på hem redan från 18 års åldern till sin död. Detta var på 60-talet. Fick också ett viktigt budskap. Det var ett berikande möte som kunde ske tack vare att Medium Kinadja fick kontakten. Medium Kinadja gav mig ett förtroendefullt och genuint intryck och hennes reading bekräftade det. Rekommenderar Medium Kinadja varmt.


             - Elna Ljung- 

Tack så mycket för mediumskap idag Medium Kinadja😃💕
Jättespännande meddelande från troligen tidigare boende här i huset.
Du är hur duktig som helst👍🏻😀 

            ~ Leena Olsson ~


”Medium Kinadja är otrolig duktig.Jag har haft sitting med henne och hon fick kontakt med min kära mor på andra sidan.Hon meddelade budskapet på ett otrolig fint sätt.Jag rekommenderar henne varmt.”

         - Elisabeth Angelina -


Hej Kinadja!

Jag vill börja med att säga att jag är oerhört tacksam för vårt möte igår. Det var starkt och jag blev mycket berörd. Du är en otroligt fin själ och du gjorde ett starkt intryck på mig.

Det mesta av det du förmedlade stämde väldigt väl. Kan inte komma på något som inte stämde. Jag kunde förstå det mesta, även det som på ett sätt kanske kom lite oväntat för mig och kanske inte i de termerna jag är van att höra och uttrycka mig i men det kändes så sant och något jag på ett sätt redan vet men inte riktigt kunnat sätta ord på och det känns som att jag, med din hjälp, nu fick en djupare och tydligare förståelse för det.

Du beskrev mig bra som barn. Det finns definitivt en ensamhetkänsla, jag känner mig både vanlig men ändå udda och framförallt kan jag känna att jag ibland saknar likasinnade. Jag har gjort mig av med flera vänner då jag inte längre känner utbyte. Trevliga, vänliga människor men utbytet finns inte där på det sättet jag nu önskar och längtar efter och som jag känt är viktigt för min fortsatta utveckling. Det som kanske stått lite i vägen för att träffa nya, mer likasinnade är att jag lever ett familjeliv med små barn och hundar och även har stort behov att vara för mig själv så har jag inte riktigt prioriterat att leta nya vänner och bekantskaper men jag ser verkligen fram emot att göra det inom snar framtid. Detta med att skydda var också helt korrekt. Och visst vill jag göra jorden till en mycket bättre och vackrare plats att vistas på. Jobba med rena och gamla själar.

Nu har jag säkert missat att kommentera vissa bitar, kände nästan att jag hade velat haft readingen inspelad för att kunna gå tillbaks och titta på igen. Det var en hel del att ta in.

Jag älskar din öppenhet Kinadja. Du är genuin och väldigt duktig på det du gör. Du går på djupet. Är orädd. Ren. Vågar ta den tid du behöver, stanna upp, känna in ytterligare. Där finns en otrolig närvaro och fokus. Du förmedlar allt med mycket värme och inger ett stort förtroende och är också proffsig. I min mening är du fulländad och kan gå ut i världen och göra ditt jobb med stolthet.

Jag blev sedd och stärkt genom readingen/vårt möte igår och det kändes väldigt tryggt att det var just du som förmedlade all denna information till mig.

Se detta som feed back till dig (men känn dig fri att dela den som du vill). 

All kärlek till dig, återigen TACK.

❤️/Ida 


Kinadja ger direkt ett varmt och professionellt intryck. I läsningen ringar hon in min nuvarande situation direkt och jag får en tydlig spegling kring vägar att gå framåt.

En mycket givande reading och jag kan varmt rekommendera Medium Kinadja.

💗  Ulrica Lundberg


Hej Medium Kinadja!

Tusen tack för din reading på mig häromdagen!

Det var en fantastiskt fin stund. Jag kände verkligen att det du såg var fokuserat på min spirituella utveckling och att det kanske var något jag behövde höra för att öka mitt självförtroende och våga tro på det jag får till mig.

Du är verkligen duktig på det du gör och du förmedlar ett fantastiskt lugn.

Tack än en gång!

🙏❤️ Sofia Hansson

En underbar Spirituell Healing upplevelse. Kinadja är mycket duktig, erfaren, varm och vägledande i sin Healing behandling. Vi hade en gruppseans och det var omvälvande, positivt på många sätt. Jag kan varmt rekommendera Medium Kinadja/Agneta Bohman 

"Tack Medium Kinadja för din reading 💖Kan varmt rekommendera dig🙏🌹💕 Anneli Gustafsson

"Tack för dagens vägledda grupphealing på distans idag 🙏😀. Med din vägledning, Kinadja, fick vi en fantastisk healing med starka energier - det här kommer jag att göra om och jag rekommenderar alla att prova detta. Du har starka och positiva energier runt dig och du vägleder oss deltagare lugnt o tryggt. Dessa energier vi alla fick till oss vill jag snart uppleva igen 👍😊🙏💕”
       ~ Leena Olsson~ 

” Hej Medium Kinadja.
Både psychic reading och divination stämde otroligt bra överens med saker som hänt tidigare och som ännu påverkar mig. Det som pågår inuti mig gällande det var väldigt detaljerat beskrivet och jag kände igen allting, samtidigt som jag förstod att jag nog inte riktigt är färdig med det. Vad jag behöver fortsätta bearbeta och avsluta. Det fanns även en kontakt på andra sidan som ville visa sig för mig och jag visste vem det var redan från första beskrivningen av personen. Även denna kontakt var med specifika detaljer och budskapet jag fick var upplyftande och jag kände en stor lättnad. 

Du imponerade på mig med din träffsäkerhet och ditt mediala självförtroende.

🤗🤗🤗 Massa kramar Hanna"

"Tack snälla Medium Kinadja!💖
Det kändes så på pricken där jag är just nu och så skönt att få bekräftelse på allt detta. 😊Jag tycker att du var mycket pricksäker och fick in sådant som jag behövde höra nu då jag står mitt i en stor förändring och inte riktigt vet var jag ska. Tänker att det ordnar sig till det bästa ändå. 😊Jag har många gånger känt att jag har en stor styrka inom mig efter allt jag gått igenom och att jag klarat av detta. Förstår nu att det varit min läxa för att växa till den jag vill vara och stå stark och trygg i mig själv. Känner att jag har inte har så mycket gemensamt med personer som jag haft tidigare i mitt liv. Valt att hålla mycket inom mig då jag har känt mig väldigt annorlunda och inte passat in. Jätteskoj och spännande att se vad detta leder till. 💖

/Elisabet ”

"Hej Medium Kinadja!

Du berörde mig starkt med din förmåga att förmedla budskap på ett äkta och mycket respektfullt sätt .

Du gav en mycket väl detaljerad och målande beskrivning med dina ord .

Du har det där man kallar för det lilla extra som är svårt att ta på och beskriva med ord men man upplever det i hjärtat ❤️”

Mariette Kivinen Collin

"♥️Tack så mycket för dina ord och ditt förtroende. Det kändes så skönt att få den här bekräftelsen som är helt klockren🙏Du har en sån värme och ett så fint bemötande. Jag tar till mig allt och jag känner att det är nu eller aldrig att komma ur min koma. Jag hoppas verkligen att vi ses o hörs fler gånger samtalet gav mig ljus och hopp för framtiden☀️🎶 Ska göra alla tips som du har givit mig. Ha en härlig sommar du med 🐜🌺🐗🌱”

Kram lnga Lill 🥰

"Kinadja ledde dagen med mycket värme och fick mig som deltagare att känna mig trygg och väl omhändertagen. 🌸

Genom guidad meditation och vägledning i övningar fick hon mig att reflektera och stanna upp i detaljer och på så vis kunna gå djupare in i känslan och vad den vill förmedla i varje situation.

Jag kan varmt rekommendera henne för dig som är nyfiken eller vill fördjupa din mediala utveckling 🙏🌸

Sofia Hansson 

Medium Kinadja
Alla rättigheter reserverade 2021
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!